JN REAL ESTATE MALLORCA

JN Real Estate Mallorca er et danske ejet selskab, der tilbyder sin service på Mallorca.​

Vi vil være danskernes førende og foretrukne servicerådgiver i relation til boligkøb på Mallorca. Gennem vores vidtrækkende netværk på Mallorca tilbyder vi et stort udvalg af boliger, og sammen med køber udvælger vi relevante boligemner.

JN Real Estate Mallorca vejleder og assisterer igennem hele processen, dvs. både  før, under og efter et boligkøb. Vælger en køber at komme til Mallorca for fremvisning, bliver man selvfølgelig hentet i lufthavnen, og øen samt relevante emner bliver vist frem.​

Vi servicerer køber igennem hele processen, herunder i forhandlinger med sælger, koordinerer med advokat/notar, og generelt sørger vi for, at handlen på bedst mulige vis for køber kan komme i hus. Derved skaber vi den fornødne tryghed og merværdi for danske ejendomskøbere på Mallorca.

Jesper ”Kasi” Nielsen har selv boet på Mallorca igennem de sidste 13 år og har således et indgående kendskab til øen og dens muligheder.

Vi har et tæt samarbejde med advokater, notar og banker, hvorfor et boligkøb vil foregå så smidigt som muligt. JN Real Estate Mallorca anbefaler tillige altid sine kunder at søge egen rådgivning, da vi ikke rådgiver om finansiering, skat eller juridiske spørgsmål i øvrigt, men vi er selvfølgelig behjælpelige med at etablere forbindelse til relevante og kompetente rådgivere inden for de specifikke områder.

​JN Real Estate Mallorca står for det højeste niveau af ærlighed, integritet, enestående service, professionalisme og diskretion. Vores team har en kombineret erfaring inden for fast ejendom på Mallorca samt kapitalforvaltning.

HVORFOR  VÆLGE JN REAL ESTATE MALLORCA?

  • Mød Kasi Jesper ved besigtigelse af ejendomme og drag nytte af hans erfaringer

  • Vi er et dansk team på Mallorca

  • Vi er “købers mand” fra start til slut

  • Vi vil være behjælpelig med alt før, under og efter et køb

  • Vi er tilgængelige 24/7 hele året

  • Vi har et stort udvalg af boliger - og det vi ikke måtte have, det skaffer vi

  • Gratis service gennem hele processen

 

Find din drømme bolig på Mallorca - Kåret til verdens bedste sted at bo!