LEV DEN SPANSKE DRØM PÅ MALLORCA

Ikke nok med, at vi vil være danskernes fortrukne servicerådgiver på Mallorca, vi vil også vis dem hvorfor Mallorca er fantastisk og k¨ret til verdens bedste sted at bo.

Forestil dig en ø med turkisblå hav, hemmelige bugter, blødt gyldent sand, frodig grøn natur, barske bjerge, maleriske landsbyer og en på samme tid original og international pulserende hovedby, Palma.

Der er kun tre timers flyvning fra Kastrup til Mallorca og sjældent meget mere end et par timers flyvning fra de fleste europæiske byer.

​Mallorca er kendt for sine luksushoteller og villaer og er tillige et hotspot for sejlsport. Den lokalt producerede mad og vin, det lækre og enkle traditionelle køkken og de mange førsteklasses restauranter inkl. Michelin restauranter har kun øget begejstringen for Mallorca.

Men det er ikke alt. Mallorca er en ø, der er spækket med historie, og som kan prale af charmerende landsbyer, historiske seværdigheder, kunsthåndværkermiljø og en kulturel scene med efterspurgte, populære begivenheder, der grundet det behagelige klima finder sted hele året rundt.

 
 

DERFOR ER MALLORCA KÅRET TIL VERDENS BEDSTE STED AT BO....LÆS HER

KASI´S TOP 9

9 GODE FORDELE VED MALLORCA

SOLSKIN

+300 Dage om året

GOD MAD

Fra Tapas - Til Michelin

LIVSSTIL

Familie, venner og afslapning

LEVEOMKOSTNINGER

Lavere end Danmark

LOKAL VIN

Fantastisk vin!

SUNDHEDSSEKTOREN

God kvalitet

LUKSUS BILER

Gode fordele

SIESTAS

Lavt tempo

STRANDE

+150 fantastiske strande

 

Kasi Real Estate Mallorca • Mallorca • Spanien

• Tel.: (+45) 3699 2636info@kasimallorca.dk

©2020 by Kasi Real Estate Mallorca.