LIVSSTIL PÅ MALLORCA - MAD

Inden men skriver under på sin ejendomshandel på Mallorca, så skal man helt klar afprøve maden på Mallorca. Mallorca er blevet en rigtig foodie-ø i de senere år. Restaurantscenen er kommet langt og konkurrerer nu med de bedste destinationer som Madrid og Barcelona. Mens traditionelle mallorcanske retter er blevet genoplivet af berømte kokke, serverer øen også førsteklasses international køkken, og der har været en bølge af fusionsrestauranter fra det 21. århundrede, der dukkede op i de senere år. Så du kan banker på at der er masser af steder at opfylde dine individuelle ønsker, når du besøger.

På Mallorca er der ca. 2500 restauranter på Mallorca, så der er helt sikkert noget for enhver smag. Især i det nordlige Mallorca er det primært feriegæsterne der bliver bespist. Men skal man have god kvalitet og value for money, så skal man søge hen på det steder hvor det lokale spiser og ikke turistfælderne.

Det hele behøver ikke at gå op i fine gourmet restaurant da vi varmt kan anbefale mange af de lokal Tapas oplevelser. Vi har kigget lidt på hvilke muligheder man har.

Søg Bolig
 

MADOPLEVELSER PÅ MALLORCA

ENSAÏMADA

MALLORCAS MÅSKE BEDSTE MORGENMAD

Der er ingen tvivl om, at den bedste morgenkaffe nydes sammen med ENSAÏMADA.​

Siden 1600-tallet har Mallorca bagt dette fantastiske stykke wienerbrød i dens traditionelle spiral form.

Så næste gang du sætter dig ned med din morgenkaffe, så vil du blive glad for at vide, at den ensaïmada du er ved at sætte tænderne i, er en original ensaïmada som er godkendt af EU-Kommissionen.

Tapas

DAGENS VIGTIGSTE MÅLTID – FROKOST

Mange af øens restauranter tilbyder en lækker frokost menu.


Det kaldes menu del dia og er en 3-retters menu til en fornuftig penge. Selv inde i Palma kan man nyde godt af en ok menu "del dia.

Har man mod på lidt mere ekstravagance og en gastronomisk oplevelse i særklasse, så kan man besøge en af de 5 toprestauranter på øen der servere Michelin-stjernede retter til særlige lejligheder.

Kød og ost

TAPAS

Populariteten af  tapas er eksploderet igennem årene. Går man tilbage i tid, så var tapas bare en lille hurtig ”haps” mellem hovedmåltiderne, men sådan er det ikke længere.

Tapas udvalget varierer fra region til region på øen). Tidligere kunne tapas f.eks. være kylling croquettes eller en lille tallerken med Serrano skinke, der supplerede ens drink

Man kan ikke få for lidt tapas oplevelser, så prøv gerne forskellige steder.