LIVSSTIL PÅ MALLORCA - HAVNE

Opdag de bedste steder at lægge anker på Mallorca. De, der rejser i Middelhavet med sejlbåd eller yacht, opdager storslåede kystlinjer, indbydende strande eller skjulte bugter fra vandet

 

HAVNE PÅ MALLORCA

Port Adriano

PORT ADRIANO

Puerto Adriano ligger 20 km fra Palma i den sydvestlige kommune Calvià.

Port Adriano anses mulighed for den mest moderen havn på Mallorca og nok også ved Middelhavet.

Her kan man tale om livsstil på højt niveau og det bedste man kan købe for penge. Puerto Adriano er omgivet af design butikker, lækre gastronomiske restauranter og ikke mindst super yachter.

Puerto Portals

PUERTO PORTALS

Puerto Portals, er THE PLACE på Mallorca, når man taler om havne! Det er glamourøst og et tilløbsstykke for jet-set og berømtheder. Stemningen i havnen er hyggeligt og omkranset af kendte designer butikker, yachtagenturer samt restauranter og barer.


Ganske kort fortalt så er det modeller, berømtheder, velhavere og turister der opholder sig her, dag og nat.

PORT D'ANDRATX

PORT D'ANDRATX

PORT D'ANDRATX er havn på sydvest Mallorca. Havnen er omkranset af de smukke bjerge og dens store luksus villaer. Havnebyer er moderen og rummer godt og vel 3.000 indbyggere. Antallet af besøgende er selvfølgelig meget større i sommermånederne.  Port d'Andratx  har udviklet sig fra at være en gammel traditionel fiskerlandsby til at være en magnet for turister.

Marina De Bonaire

PORT DE BONAIRE

Port of Bonaire ligger i den nordøstlige del af Mallorca ved Alcudia, i Font San Joan-bugten.

Havnen ligger i et stille og roligt boligområdet, omgivet af et område med fyrretræer.

Havnen stod færdig i 1982 og står den dag i dag med 324 fortøjninger.

 

FLERE HAVNE PÅ MALLORCA

PORT OF POLLENSA

Port of Pollensa  ligger i den nordligste by Mallorca. Det er opdelt i flere hovedområder: Pine Walk, Boquer, Central,  Siller, Pinaret, Llenaire og Gotmar. Boquer-dalen strækker sig nordøst for byen, nær ruinerne af den præromerske by Bocchoris, en af de ældste bosættelser på øen.​

Link: Port de  Pollença

​PORTO CRISTO HAVN

Port of Porto Cristo ligger på et passage sted af turistruter for at få hulerne i Drach og Ham, kendt i hele verden, og den eneste zoologiske reserve på Mallorca.

Denne havn har 259 fortøjninger til både op til 15 meter. Blandt sine nautiske tjenester kan vi fremhæve elektricitet og drikkevand i fortøjninger samt en tankstation, spildevandsopsamling og kran service. Det har også adgang til rampe for lette både.​

Link: Port de Porto Cristo

POTOCOLOM HAVN

Port of Portocolom  ligger på østkysten af Mallorca, er en af de vigtigste og mest attraktive naturlige havne på øen.

Det har altid været meget vigtigt for øens merkantile trafik, selv om trafikken i øjeblikket ikke længere eksisterer, og den er blevet en rekreativ fiskeri- og nautisk havn.

Link: Port de  Portocolom


PORTO PETRO HAVN

Porto Petro er i byen i kommunen  Santañy  og er en havn meget lig Porto Colom, selv om det er af mindre omfang.​

Link: Port de  Portopetro

HAVNEN I SÓLLER

Havnen i Sóller er en naturlig havn beliggende i Sierra de Tramontana og et vigtigt turistcenter beliggende i kommunen Sóller. Det har en strand kaldet Playa d'en Repic.

Link: Port de Sóller

PORT COLONIA DE SANT JORDI

Port of Colònia de Sant Jordi tilhører kommunen Ses Salines. Denne havn har en lang tradition for havneaktivitet, der går tilbage til antikken, og der er rester af amforaer, der bekræfter den.

Link: Port de la Colònia de Sant Jordi