KASI´S TOP 9 - DERFOR MALLORCA!

Når flyet rammer landingsbanen på Palma De Mallorca, ved man i samme sekund at noget dejligt og fantastisk venter forude: Den smukke natur med appelsin- og citron træer, den velsmagende og autentiske Tapas, der serveres med dejlig vin og den søde og gæstfrie lokalbefolkning.

Man ved, at der er mulighed for at nyde de smukke bjerge, svømme i det azurblå hav, slappe af på en af de mange strande eller for eksempel spille golf. Alt dette og mere til er præcis det, vi elsker ved Mallorca.

Mange har en tendens til at vende tilbage til Mallorca år efter år, inden de beslutter sig for at købe en bolig og tilbringe mere tid på øen. Flere og flere unge familier og par flytter til Mallorca for at give mulighed for både en god tilværelse generelt og en god opvækst for børn – begge dele kombineret med større livskvalitet. Det handler nemlig ikke kun om sol og sommer, men om en fantastisk LIVSSTIL.

Når alle kvaliteter ved Mallorca opsummeres, har disse belønnet øen med titlen som verdens bedste sted at bo.

 

SOLSKIN

Der er en grund til, at folk taler om solrige Mallorca, der har mere end 300 solskinsdage om året. I Danmark har vi i gennemsnit 1.575 solskinstimer om året, mens vi på Mallorca har 2.700 timer. Dertil kommer milde vintre med omkring 15-20 grader.

GOD MAD

Tapas, paella, chorizo, pesto, patatas bravas, croquettes og meget mere. Den kulinariske del af Mallorca vil ingen ende tage. De gastronomiske oplevelser er store på Mallorca med alt fra små lokale spisesteder over bistroer og internationale fusionkøkkener til Michelin restauranter.

LIVSSTIL I VERDENSKLASSE

Det er ikke kun på grund af vejret, at folk tilbringer mere tid udendørs på Mallorca og i syden generelt. Den største forskel mellem Danmark og Mallorca er nok livsstilen og livskvaliteten. I Danmark skynder vi os efter arbejde hjem til indkøb og kødgryder, og aftenen bliver afsluttet med TV på sofaen!

 

Sådan er det ikke på Mallorca. Her går vi ud om aftenen og mødes med venner og familien. Vi mødes f.eks. på Paseo´en til en afslappet gåtur, tapas, en drink, måske lidt shopping eller en snak med naboerne. Vi lever ude og ser børnene løbe rundt i den varme, friske luft. Livsstilen på øen er langt mere afslappet, afslappende og sundere end i Danmark og Skandinavien generelt.

 

LEVEOMKOSTNINGER

Sammenligner man leveomkostningerne på Mallorca med Danmark, er Mallorca et meget fornuftigt sted at bo. Sammenligner man Palma med København, er forbrugspriserne ca. 44% højere i København. Skal man en smut forbi en restaurant i København, er det ca. 58% dyrere end i Palma, og dagligvarer er ca. 38% billigere i Palma (kilde: Numbeo.com).

LOKAL VIN

Spanien er generelt kendt for gode vine, og det er forståeligt med 2,9 millioner hektar vinmarker. På Mallorca dyrkes fantastisk vin, og den bliver bestemt ikke dårligere, når den nydes sammen med tapas. Glæd dig!

 

SUNDHEDSSEKTOREN

Til mange danskers overraskelse rangerer den spanske sundhedssektor i top på verdensplan. I 2000 blev den rangeret som nummer 7 af Verdenssundhedsorganisationen.

 

(Tjek altid hvordan du som dansker i udlandet er dækket ved sygdom).

 

LUKSUS BILER

JN Real Estate Mallorca kan via sin concierge service anskaffe luksus biler til fordelagtige priser. Bilerne anskaffes som leasing og er med tyske nummerplader.

(Dette gælder for ikke-fastboende).

SIESTAS

Hvorfor har vi ikke siesta i Danmark? Det er genialt, og det finder man hurtig ud af. Jo, det kan føles mærkeligt i begyndelsen, at man lige skal have en lille lur midt på dagen. Men det gør hele øen, og du vænner dig også til at tage det roligt i varmen midt på dagen for så at være længere oppe om aftenen. Du vil elske det!

FANTASTISKE STRANDE

Mallorca er omgivet af et azurblåt hav, der inviterer til en tur på stranden. Vi har flere end 150 strande her på øen, og der er helt sikkert en strand, du falder for. Der er alle mulighed for at være aktiv inden for sejlsport, surfing eller bare slikke sol på stranden med familien.