RUNDT PÅ MALLORCA

NORD – MALLORCA

På den nordlige del af Mallorca har vi de kendte feriedestination Pollensa, Port de Pollensa og Porto Alcudia. Området har en befolkning på ca. 25.000 indbyggere. Ud over de smukke og brede sandstrande i Alcudia og den hyggelige havn ved Port de Pollensa byder området på alle former for aktiviteter, såsom golf, cykling, vandsport og vandreture i bjergene. Er man mere til det kulturelle tilbud er det helt klart Pollensa med gallerier og typiske håndværksbutikker, man skal besøge.

Nordmallorca tilbyder alt lige fra afslapning på stranden, dejlige sejlture ud fra Port de Pollensa, vandring i det smukke landskab til blot en god middag.

 

SYD – MALLORCA

På den sydlige spids af Mallorca er der meget kystlinje samt gode fiskemuligheder. Området er primært beboet af lokalbefolkningen, der køber ”sommerhus” tæt på havet. Grundet områdets placering er det optimalt for folk, der holder af at sejle.

SYDVEST – MALLORCA

Kasi Real Estate Mallorca er på hjemmebane på sydvest Mallorca, hvor vi også selv holder til. Regionen har igennem årenes løb udviklet sig til det mest eksklusive område på øen. Det er her, man finder de velhavende og kendte mennesker, og det er også her de bedst kendte havne ligger: Puerto Portals samt Port Adriano. Her finder man et utal af gode restauranter, ekstravagance og store både.

På sydvest Mallorca generelt finder man fremragende restauranter med alle køkkener, fantastiske cocktailbarer og trendy caféer.

Områder, der bør udforskes ved boligkøb, er Andratx, Bendinat, Puerto Portals, Santa Ponsa og Costa d`en Blanes. Det er her, man finder fantastiske luksusboliger af enhver slags og ofte i delvist lukkede områder. Her er adskillige golfbaner, og det er tæt på lufthavnen.

 

Kasi Real Estate Mallorca er på hjemmebane på Sydvest Mallorca, hvor vi også selv holder til. Regionen har igennem årenes løb udviklet sig til det mest eksklusive område på øen. Det er her man finder de superrige og berømte mennesker og ikke mindst de kendte havn Puerto Portals samt Port Adriano. Her finder man gode restauranter, ekstravagance og store både.

På sydvest Mallorca finder man udsøgte restauranter I topklasse, fantastiske cocktailbarer og caféer. Områder der skal udforskes ved boligkøb er Andratx, Bendinat, Puerto Portals, Santa Ponsa og Costa d`en Blanes. Det er her man finder fantastiske luksus boliger lukket samfund, golfbaner og tæt på lufthavnen.

 

VEST – MALLORCA

Det vestlige Mallorca domineres af bjergkæden Serra de Tramuntana og er en del af UNESCO´s kulturarv. Byerne Deià og Soller er de mest kendte i området. Hvis man vil opleve essensen af Mallorca, så er Soller stedet. Med sin afslappede stemning, de smalle gader, gamle stenhuse og lækre restauranter er Soller stedet at slå sig ned.

Landskabet og udsigten fra Deià tiltrækker utallige kunstnere, forfattere og ikke mindst de velhavende jet-sættere om sommeren.

 

PALMA DE MALLORCA

Palma er Mallorcas hovedstad og beliggende i en stor bugt. Palma er beriget med forskelligartede bydele, charmerende oaser, alle former for boliger og ikke mindst museer og arkitektur. Bydele som Casc Antic og Santa Catalina er simpelthen fantastiske og unikke. Det er i øjeblikket de mest originale og trendy områder at købe bolig i.

Palma er en by, der tilbyder en masse inden for kultur, gastronomi, shopping og fritidsaktiviteter. Man skal ikke glemme, at Mallorca er blevet kåret som det bedste sted at bo i verden!

Promenadeområdet – Paseo Maritimo er omgivet af luksusbåde, res

tauranter og luksuslejligheder til jet-settet.

Bevæger vi os mod Santa Catalina, er vi på den vestlige del af Palma. Det er et område, der har udviklet sig meget inden for de senere år. Fra at være et nedslidt område er det blevet ”stedet”, hvor man gerne vil ses.

Santa Catalina har oplevet en stærkt stigende efterspørgsel på lejligheder/rækkehuse, og det har fået priserne til at stige kraftigt de senere år.

Son Vida er et andet boligområde, der er eftertragtet i Palma. Son Vida ligger lidt uden for Palma og er kendt som ”Beverly Hills of Mallorca”. Son Vidas ligger højere end Palma og har en spektakulær udsigt over hovedstaden og Palma-bugten. Området er omgivet af smukke golfbaner og huser tillige flere berømte hoteller.